تبلیغات
سایت تفریحی عالی - مطالب اسفند 1397

طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک و روش اصفهانی ها

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:یکشنبه 19 اسفند 1397-07:09 ب.ظ

خورشت به و آلو، طرز تهیه و پخت و مواد لازم خورشت به آلو خوشمزه و مجلسی به سبک اصفهانی ها و کرمان و شهرضا به صورت تصویری برای 4 نفر، khorosht beh va alo
دستور پخت خورشت به آلو ملس و ترش با گوشت قورمه ای

خورشت به و آلو از خورش های خوشمزه و خوش طعم می باشد و طرفداران خاص خودش را دارد. همان طور که می دانید به از میوه های خوش عطر می باشد و خواص بسیار زیادی دارد. اگر شما هم عاشق عطر و بوی به هستید، با این دستور آشپزی می توانید خورشت به و آلو خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

خورشت به آلو را هم در مناطق مختلف کشورمون با دستورات و مواد مختلف درست می کنند و خورشت به و آلو اصفهانی ها و کرمانی ها از محبوب ترین خوشت های به و آلو در کشورمان می باشد. در کل خورشت به آلو را در دو طعم ملس و ترش درست می کنند و من همیشه نوع ترش آن را بیشتر می پسندم. ما در ادامه هر دو طعم این خورشت را به شما آموزش خواهیم دارد.

به هر حال در صورتی که با طرز تهیه خورشت به و آلو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم خورشت به و آلو را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی ساده می توانید برای 4 تا 5 نفر خورشت به و آلو خوشمزه و مجلسی درست کنید.

دستور پخت خورشت آلو اسفناج
دستور پخت خورشت آلو اسفناج
خورشت آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین خورش های ...
مواد لازم خورشت به و آلو - 4 نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
پیاز درشت۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
آلو خورشتی10 عدد
به ۲ عدد متوسط
زعفران دم کردهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
مراحل تهیه خورشت به و آلو

1. ابتدا پیاز را را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سبک و طلایی شود. سپس گوشت را که از قبل به صورت قورمه ای خرد کردیم، را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

2. پس از تفت دادن، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم و بعدش دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و در انتها به اندازه لازم آب اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

3. در این مدت به را پس از شستن به صورت حبه ای خرد می کنیم و در یک تابه کمی تفت می دهیم تا موقع پختن داخل قابلمه له نشوند. هنگامی که گوشت پخت، به تفت داده شده را به همراه آلو خورشتی به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت دیگر صبر می کنیم تا به و آلو خورشتی هم بپزد.

4. در 10 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را به همراه دو قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه اضافه می کنیم و نمک خورشت را دوباره تست می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا خورشت با حرارت ملایم به خوبی بپزد و به غلظت مطلوب برسد. امیدواریم از خوردن این خورشت به و آلو خوشمزه لذت ببرید.

خورشت بادمجان با گوشت
خورشت بادمجان با گوشت
خورشت بادمجان از خورش های خوشمزه سنتی و بسیار معروف ...
نکات پخت خورشت به و آلو
خورشت به و آلو ملس

برخی از افراد همانند خورشت فسنجون عاشق خورشت به و آلو ملس هستند. در صورتی که شما هم خورشت به آلو ملس دوسته داشته باشید، می توانید به جای اضافه کردن آبلیمو ترش به اندازه یک قاشق غذاخوری شکر یا به هر اندازه ای که دوست داشتید اضافه کنید.

اضافه کردن دارچین

در صورت تمایل می توانید کمی پودر دارچین هم به خوشت به و آلو اضافه کنید اما من هیچ وقت نمی زنم. چون دارچین رنگ خورشت را تغییر می دهد و من اصلا دوست ندارم.

همچنین ببینید :

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی خوشمزه
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی خوشمزه
خورش کرفس از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است و ...



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

دانلود آهنگ جدید دوست دارم و میدونی دل بهت دادم

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:یکشنبه 19 اسفند 1397-12:11 ق.ظ

دانلود آهنگ جدید دوست دارم و میدونی دل بهت دادم از فردین سالخورده

دانلود آهنگ جدید دوست دارم و میدونی دل بهت دادم از فردین 
سالخورده

دانلود آهنگ جدید فردین سالخورده بنام عشق از ترنج موزیک

Download  Music Fardin Salkhorde – Eshgh

برای دانلود آهنگ دوست دارم و میدونی دل بهت دادم به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید فردین سالخورده بنام عشق

عشق مثل قصه پر حسه که میخونی

دم دم گوشش بره هوشش نشه هرگز دیگه فراموشش

عشق مثل رازه مثل رمزه که تو لحظه

میرسه مرز یه جنون توام با یه غمزش

♫♫♫♫♫

دم بارون تو خیابون بزنیم بریم بیرون آروم

تو این کافه که خیالمو به تو میبافه

دل منم مثل کف دست با تو صافه

دو تا شاخه گل رز و منی که رو به روت پر خندم

♫♫♫♫♫

همه حرفامم که تلنبار شده بد جوری توی قلبم

دوست دارم و میدونی دل بهت دادم

آخه عشقو من بودم اینجوری یادت دادم

دوست دارم و میدونی دل بهت دادم

♫♫♫♫♫

آخه عشقو من بودم اینجوری یادت دادم

دیوونه من همه جوره باتم واسه ی جفت چشماتم

بد جوری گیج و ماتم همین حرفاس که دلمو کرده حساس

درگیرم با این احساس بد جوری خاطر خواتم

♫♫♫♫♫

دوست دارم و میدونی دل بهت دادم

آخه عشقو من بودم اینجوری یادت دادم

دانلود آهنگ جدید فردین سالخورده بنام دوست دارم و میدونی دل بهت دادم




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:یکشنبه 19 اسفند 1397-12:05 ق.ظ

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم از علیرضا روزگار

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم از 
علیرضا روزگار

دانلود آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام فول نایس از ترنج موزیک

Download  Music Alireza Roozegar – Full Nice

ترانه و موزیک : علیرضا روزگار , تنظیم : مهدی معظم

برای دانلود آهنگ تو فرق داری با همه فول نایسی واسم به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام فول نایس :

دل میبری از من تو سری از هر دلبری اصلا بستم به نگات من دلمو هر لحظه ی اون چند

تو آسی واسم یه چیز خاصی واسم تو آسی واسم یه چیز خاصی واسم

تو فرق داری با همه فول نایسی واسم تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

♫♫♫♫♫

من فرق دارم یه نمه تورو بیشتر دوست دارم از همه واسه

دوست داشتنت یه نمه یه ذره یه جورایی خیلی کمه

یه نمه یه جوری خیلی کمه بیشتر میخوامت از یه نمه

♫♫♫♫♫

دوس داری منو مث همه منم عاشقت شدم نمه نمه

ولی نمه نمه واست خیلی کمه

دانلود آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

دانلود آهنگ با کیفیت 320



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

دانلود آهنگ جدید آروم آروم تو دلم نشستی از امیر علمشاهی

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:شنبه 18 اسفند 1397-11:54 ب.ظ

دانلود آهنگ جدید آروم آروم تو دلم نشستی از امیر علمشاهی

دانلود آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم از ترنج موزیک

Download  Music Amir Alamshahi – Aroom Aroom

برای دانلود آهنگ آروم آروم تو دلم نشستی آروم آروم شدی تموم هستیم به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم :

تو که باشی روزام

شکل حقیقته

وقتی نیستی دلم میگیره

حرف بزن واسه من

میگردم دور تو

این دلم دلشوره میگیره

میخندم پیش تو ، دنیا مال منه

♫♫♫♫♫

نمیزارم بری اون چشات سهم منه

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

♫♫♫♫♫

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم آروم آروم

داشتنت قد یه دنیا می ارزه

فاصله از تو تو خوابم چه سخته

آروم و قرار این دل تو شدی

نمیخوام نباشی حتی یه لحظه

♫♫♫♫♫

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم تو دلم نشستی

♫♫♫♫♫

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم آروم آروم

دانلود آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم تو دلم نشستی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

آموزش کامل طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:شنبه 18 اسفند 1397-07:42 ب.ظ

دستور پخت شیرینی بهشتی بدو فر به همراه نکات مهم پخت شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این شیرینی را به صورت خانگی در منزل درست کنید و به هنگام عید نوروز، از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و خوش طعم پذیرایی کنید.

به هر حال اگر به هر دلیلی به فر دسترسی ندارید و می خواهید شیرینی بهشتی بدون فر درست کنید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر را آماده کرده ایم که شما این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی بهشتی بدون فر خوشمزه و عالی درست کنید.

پخت شیرینی مربایی 
خانگی
پخت شیرینی مربایی خانگی
دستور پخت شیرینی مربایی خانگی به سبک بازاری مخصوص عید ...
مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر
آرد سفید مخصوص شیرینی یک لیوان
روغن جامد نصف لیوان
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
پودر قند نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع روغن جامد را در یک ظرف با پودر قند هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. به جای روغن جامد می توانید از 100 گرم کره هم استفاده کنید.

2. سپس وانیل را اضافه می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا تمامی مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و پف کنند. بعدش روغن مایع و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با دور تند همزن هم می زنیم.

دستور پخت شیرینی 
زبان
دستور پخت شیرینی زبان
شیرینی زبان از سنتی ترین شیرینی های ایرانی می باشد و بسیار ...

3. در ادامه آرد الک شده را به آرامی و به تدریج در 3 مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. سعی کنید به اندازه کافی و نیاز آرد بریزید تا خمیر لطیف و نرمی داشته باشیم.

4. در صورتی که میخواهید شیرینی بهشتی را در دو نوع ساده و زعفرانی درست کنید، برای این کار خمیر را نصف می کنیم و به یک قسمت، یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده و غلیظ اضافه می کنیم. توجه کنید اگر زعفران آبکی و رقیق باشد در این صوت مجبور هستیم آرد بیشتری اضافه کنیم و با این کار شیرینی ما سفت و خراب می شود.

5. همچنین اگر دیدید خمیر خیلی شل است و به دست می چسبد می توانید یکمی دیگر آرد اضافه کنیم و اینکه به هیچ وجه نباید خمیر را با دست ورز بدهید. چون اگر ورز بدهید خمیر به روغن می افتد و خراب می شود.

6. حالا باید هر یک از خمیرها را به صورت جداگانه داخل قیف بریزیم و بعدش شروع به قیف ردن می کنیم. من همیشه از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه برای پخت شیرینی بهشتی استفاده می کنم. البته اگر قیف هم نداشتید می توانید مقداری از خمیر را با دست بردارید و بعد از گلوله کردن روی سینی می چنیم. توچه کنید بهتر است از یک سینی چدن یا سینی پیرکس و یا آلومینیومی استفاده کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید.

7. حالا فر دست ساز خود را از قبل گرم می کنیم. منظور از فر دست ساز همان قابلمه است که کف آن یک توری یا الک فلری گذاشتیم تا کف سینی با کف قابلمه در تماس نباشد. حالا سینی حاوی شیرینی های بهشتی را داخل قابلمه روی توری یا الک فلزی قرار می دهیم و بعدش درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

8. دقت داشته باشید شعله زیر قابلمه را حتما روی کم می گذاریم و به مدت نیم ساعت صبر می کنیم تا شیرینی های بهشتی به خوبی بپزند. بعد از نیم ساعت حتما درب قابلمه را بردارید و پخت شیرینی ها را بررسی کنید. اگر دیدید خیلی کم دور شیرینی ها طلایی شده است، در این صورت حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند.

9. بعد از خنک شدن، شیرینی های بهشتی را داخل ظرف سرو مورد نظر خود می ریزیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های بهشتی خشزه لذت ببرید.

نکات مهم پخت شیرینی بهشتی بدون فر

توجه کنید شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید دو نوع شیرینی بهشتی ساده و زعفرانی درست کنید. علاوه بر این شما می توانید با افزودن رنگ خوراکی مورد نظر خود به خمیر، شیرینی بهشتی را در انواع رنگ های مورد نظر و محبوب خود درست کنید.

همچنین ببینید :
دستور پخت شیرینی 
دانمارکی
دستور پخت شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین شیرینی ها ...




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

طرز تهیه شربت سكنجبین خانگی خوشمزه

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:شنبه 18 اسفند 1397-07:21 ب.ظ

دستور تهیه شربت سكنجبین خوشمزه و عالی با زعفران دم کرده و عرق نعنا

شربت سكنجبین از شربت های خوشمزه و جزو قدیمی ترین شربت ها می باشد و در طب سنتی خواص بسیار زیادی دارد. مصرف شربت سكنجبین برای مشکلات ادراری، نفخ شکم و درد معده تا حدودی می تواند مفید باشد. این شربت یک پیشنهاد بی نظیر برای روزهای گرم سال می باشد و خوردن آن برای تسکین عطش و همچنین درمان گرمازدگی تا حد زیادی مؤثر است. همچنین شربت سكنجبین می تواند یک نوشیدنی مفید و عالی برای روزهای ماه رمضان باشد.

ما ایرانی ها شربت سكنجبین را معمولا در کنار کاهو سرو می کنیم. امروزه در هر کدام از مناطق کشورمان شربت سکنجبین را به شیوه ای متفاوت درست می کنند. مثلا برخی از افراد به جای شکر از عسل استفاده می کنند. حتی برخی دیگر این شربت را با شیره انگور و آب نارنج هم درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شربت سكنجبین آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شربت سكنجبین را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید شربت سكنجبین خوشمزه و مخصوص درست کنید.

طرز تهیه شربت 
خاکشیر مجلسی
طرز تهیه شربت خاکشیر مجلسی
شربت خاکشیر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شربت ها می باشد و برای ...
مواد لازم شربت سكنجبین
شکر یک کیلو گرم
سرکه سفید یک پیمانه
نعنا تازه  600 گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
آب به میزان لازم
مراحل تهیه شربت سکنجبین

1. ابتدا باید شیره شربت را آماده کنیم. برای این کار در یک قابلمه مناسب مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشید. سپس شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.

2. بعد از آن صبر می کنیم تا محلول شکر و آب بجوشد تا شربت به غلظت مناسب برسد. سپس نعنا را در یک پارچه توری تمیز می پیچیم و آن را داخل شیره قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا همراه شیره بجوشید.

3. بعد از اینکه بوی نعنا خارج شد، سرکه سفید و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و و بعدش صبر می کنیم تا شربت چند جوش دیگر بخورد و به قوام مطلوب برسد.

4. بعد از رسیدن به قوام مورد نظر، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی خنک شد. پس از خنک شدن، شربت را صاف می کنیم و آن را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

5. به هنگام سرو شربت سکنجبین بهتر است یک چهارم لیوان را شربت و یک چهارم یخ و بقیه لیوان را آب بریزیم. در این صورت شربت سکنجبین شما بسیار خوشمزه و گوارا خواهد شد.

طرز تهیه شربت 
زعفرانی خوشمزه
طرز تهیه شربت زعفرانی خوشمزه
شربت زعفران از نوشیدنی های خوشمزه و خوشرنگ می باشد و ...
نکات پخت شربت سکنجبین
اضافه کردن خیار

برخی از افراد دوست دارند شربت سکنجبین خیاری درست کنند. برای این کار ابتدا خیار را به صورت ریز رنده می کنیم و در هر لیوان مقداری خیار رنده شده می ریزیم. سپس شربت سکنجبین + یخ + آب می ریزیم.

همچنین ببینید :
طرز تهیه شربت بار 
خوشمزه
طرز تهیه شربت بار خوشمزه
شربت بار نوعی شهد به غلظت عسل روان می باشد و استفاده های ...
   


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

طرز تهیه شیرینی مربایی به سبک قنادی فروش ها

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:دوشنبه 6 اسفند 1397-08:46 ب.ظ

دستور پخت شیرینی مربایی خانگی به سبک بازاری مخصوص عید

شیرینی مربایی یا همان  شیرینی مشهدی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و جزو دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد. این شیرینی علاوه بر شیرینی مشهدی به شیرینی آلمانی و شیرینی مارمالادی هم مشهور است. شیرینی مربایی به دلیل ماندگاری طولاتی مدت و البته خوشمزگی بی نظیرش جزو دسته شیرینی های عید قرار می گیرد.

به هر حال اگر تا به امروز شیرینی مربایی به صورت خانگی درست نکرده اید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی مربایی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید شیرینی مربایی خوشمزه و ترد درست کنید.

طرز تهیه نان خامه 
ای
طرز تهیه نان خامه ای
نون خامه ای از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های خامه ای ...
مواد لازم شیرینی مربایی
کره نرم شده 1 لیوان - 230 گرم
شکر 2/3 لیوان - 230 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
گلاب  1 قاشق چایخوری
آرد  2 لیوان +  2قاشق غذاخوری - 260 گرم
مربا نصف لیوان
شکر 120گرم
خامه 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری  نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی مربایی

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع کره را در یک ظرف گود مانند به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا پفکی شود. سپس شکر را به آرامی و به تدریج اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر و کره باهم مخلوط شوند.

2. پس از آن گلاب و وانیل را اضافه می کنیم و دوباره کمی هم می زنیم. بعدش آرد را سه بار الک می کنیم تا خوب هوا بخورد و سبک شود و در نهایت آرد را در 3 مرحله به تدریج و به آرامی به موادمان اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

3. بعد اینکه خمیر شیرینی آماده شد، آن را داخل یک پلاستیک چرب شده می گذاریم و درش را می بندیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. بعد از 2 ساعت فر را با دمای 150 درجه سانتی کراد روشن می کنیم تا گرم شود. و داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم.

4. در این مرحله سطح کار خود را آرد می پاشیم و خمیر را با کمک وردنه و به قطر 4 میلی متر پهن می کنیم و بعدش با قالب های آماده شیرینی مربایی، شروع به قالب زدن خمیر می کنیم. برای مثال می توانید از یک قالب قلب توپر و یک قالب قلب توخالی استفاده کنید و بعد از قالب زدن، خمیر قلب توخالی را روی خمیر قلب تو پر بگذارید و وسط آن را با مربا و یا مارمالاد پر بکنید. یا هر شکل دیگری که دوست داشتید.

5. البته در صورتی که قالب در دسترس نداشتید، می توانید از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست خوب گردش کنید و داخل سینی فر بگذارید. بهتر است دست تان را چرب کنید تا خمیر نچسبد و اگر خمیر زیادی چسبنده بود می توانید 1 ساعت دیگر آن را در یخچال بگذارید. بعد از اینکه تمامی خمیرها را گرد کردیم و روی سینی چیدیم، حالا وسط آن ها را با دست گود می کنیم و داخلش کمی مربا یا مارمالاد می ریزیم.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های مربایی را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا به خوبی بپزد. بعد از اینکه شیرینی های مربایی به خوبی پخت، آن ها را از فر خارج می کنیم و به مدت حداقل نیم ساعت صبر می کنیم تا خنک شوند.

طرز تهیه شیرینی 
زبان خانگی و خوشمزه
طرز تهیه شیرینی زبان خانگی و خوشمزه
شیرینی زبان از سنتی ترین شیرینی های ایرانی می باشد و بسیار ...
تزیین شیرینی های مربایی

برای رویه شیرینی ها، شکر + خامه + وانیل را در یک ظرف با همزن هم می زنیم تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. سپس روی شیرینی ها را با این کرم خوشمزه تزیین می کنیم و بعدش داخل یخچال می گذاریم تا رویه ببندد. امیدواریم از خوردن این شیرینی های مربایی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی مربایی

اگر می خواهید شیرینی مربایی نرم و خوشمزه ای داشته باشید و شیرینی مربایی شما همانند بیسکویت نشود، باید شیرینی های خود را در همین دمای گفته شده و در زمان کم بپزید. چون اگر دمای پخت یا زمان پخت طولانی شود، بیسکویت های شما خشک تر خواهد شد.

همچنین ببینید :
طرز تهیه شیرینی 
دانمارکی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین شیرینی ها می باشد ...
      


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یخچالی و مواد لازم

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:شنبه 4 اسفند 1397-06:46 ب.ظ

دستور پخت کیک شکلاتی دو رنگ ساده و خوشمزه

کیک یخچالی جزو خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهایی می باشد که امروزه خانم های ایرانی برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده می کنند. اگر تا به امروز این کیک خوشمزه را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنیم برای یکبار که شده این کیک یخچالی خوشمزه را درست کنید و طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی بسیار ساده می باشد و از همه مهم ترین اینکه شما برای درست کردن این کیک خوشمزه نیازی به فر ندارید. ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک یخچالی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یخچالی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

آموزش طرز تهیه کیک
 خیس
آموزش طرز تهیه کیک خیس
کیک خیس شکلاتی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و ...
مواد لازم کیک یخچالی
شیر 3 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی یا صبحانه 5 قاشق غذاخوری
شکلات گرم
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور ساده یک و نیم بسته
بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک و نیم بسته
مراحل تهیه کیک یخچالی

1. ابتدا مقدار شیر گفته را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بعدش آرد و پودر کاکائو را به آرامی داخل شیر الک می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد و پودر کاکائو به طور کامل در شیر حل شود.

2. سپس شکر را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد داخل قابلمه به غلظت فرنی برسند.

طرز تهیه کیک 
پرتقالی خیس
طرز تهیه کیک پرتقالی خیس
کیک پرتقال از کیک های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و ...

3. بعد از آن شکلات تکه تکه شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود. در انتها خامه را اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا مواد کمی ولرم شود.

4. در این مدت زمان کف قالب خود را دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون بیاید و بعدا بتوانیم به صورت دستگیره از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کنیم. من برای این کیک از قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر استفاده کردم.

5. پس از آماده کردن قالب، روی بیسکویت ها را با موادمان کاور می کنیم و بیسکویت ها را به صورت ایستاده از دور قالب شروع به چیدن می کنیم. برای زیبایی بیشتر بهتر است از بیسکویت ساده و شکلاتی به صورت یک در میان استفاده کنید.

6. پس از چیدن تمامی بیسکویت ها و پر شدن کامل قالب، روی قالب سلفون می کشیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا بیسکویت ها مواد کرم مانند درست شده را جذب و نرم و قابل برش شوند.

7. پس از 24 ساعت، کیک را از قالب خارج می کنیم و روی کیک را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با خامه قنادی و یا گاناش شکلاتی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک یخچالی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت کیک یخچالی
نوع شکلات

برای این کیک فرقی نمی کند از شکلات شیرین استفاده کنید یا شکلات تلخ. این مورد کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و من خودم از شکلات تلخ همیشه استفاده می کنم.

همچنین ببینید :
کیک تولد
کیک تولد
خیلی از افراد عاشق کیک های تولد خامه ای هستند و خیلی دیگر ...



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات()